Home » diensten » Metalen trappen

Metalen trappen

Of het nu in uw woning is of in een kantoorgebouw, de trap is een essentieel onderdeel van ieder gebouw. Bovendien kan u met uw trap een persoonlijke stempel drukken op het interieur van uw woning. Design, modern of klassiek? Reken op D-MC Metaalbewerking voor uw trap!

Metalen trappen: vele voordelen!

Metaal biedt vele voordelen als materiaal. Een metalen trap is enorm sterk en biedt jaren plezier. Bovendien kan een metalen trap volledig op maat en volgens uw ontwerp vervaardigd worden. Zo kan D-MC voor iedere woning en ieder gebouw de perfecte trap bieden. Metalen trappen zijn bovendien slijtvast waardoor je dus geen gebruikssporen zal zien na verloop van tijd. Tegenover hout is metaal zeer onderhoudsvriendelijk wat u heel wat werk bespaart.

Ten slotte biedt metaal ten op zichte van hout en andere materialen ook een mooi prijsvoordeel. En dat akelige, krakende geluid wanneer iemand de trap opgaat? Da’s verleden tijd met uw metalen trap!

Uw metalen trap volledig op maat

Neem dus vrijblijvend contact op om uw wensen voor uw trap te bespreken. Hebt u al een ontwerp in gedachten? Laat ons dit zeker weten, dan kunnen wij een offerte op maat maken. Uiteraard kunnen wij u ook enkele ontwerpen voorstellen die passen bij uw interieur.